Inchide articolul

Vrei să dormi?

Se încinge atmosfera din dormitor. Și zău, parcă nu e așa super! Nu știm sigur dacă mai trebuie să-ți spunem, dar singurele picanterii pe care o să le afli de la noi sunt cele legate de jaluzele. Și ai să râzi, dar în dormitor, acestea fac diferența, sau hai, să nu exagerăm, fac O diferență, că de restul, nu știm – nu ne băgăm.

Poate nu e o prioritate, dar dacă starea ta de bine nu e o prioritate, atunci ce înseamnă priorități?

Așa că let’s get down, let’s get down to business


E cald, uneori chiar torid și soarele ăla strălucitor parcă nu mai e prietenul tău bun. Ei bine, când simți cum dogorește geamul, că de tine nu mai spunem nimic, e momentul pentru o schimbare. Poate nu e o prioritate, dar dacă starea ta de bine nu e o prioritate, atunci ce înseamnă priorități? Niște jaluzele bune, protejează împotriva razelor UV, reduc din dogoreală și… extrem și super important, creează atmosfera potrivită în dormitor.


Nu facem promisiuni deșarte

Să nu uităm de lumina aia de care te-am tot înnebunit, cum o controlăm astfel încât să fie dulce, caldă, galbenă și mieroasă atât cât trebuie, care te îmbrățișează și te învăluie cu totul (hey, FYI noi tot de jaluzele vorbim), devenind aliatul tău no. 1.Modelul zebrat ajută enorm în a controla nivelul de luminozitate în cameră

Ce idee nebunatică, așa cum ar trebui să fie toate ideile în dormitor!


În loc de perdele & draperii (promitem să venim cu idei în sensul ăsta într-un articol viitor, dar acum facem apel la spiritul tău practic) te invităm să pui storuri în dormitor. Ce?!? Dar nu orice storuri, ci Stor mini Zebra Silk bej, care o să fie un fel de gardianul luminii în locul tău. Modelul zebrat ajută enorm în a controla nivelul de luminozitate în cameră, astfel, în dormitor va fi mereu o atmosferă semi-romantică: nici prea întuneric, dar nici chiar în văzul tuturor. Datorită culorii bej, camera se mărește, devine mai prietenoasă, asta și datorită efectului de mătase pe care store-ul îl generează. Nu este o variantă pentru persoanele romantice și visătoare, ci mai degrabă pentru cei care caută soluții rapide, practice, fără a neglija partea estetică.
Nu dăm sfaturi de ce să faci în dormitor,


Dar dacă ești în căutare de o soluție legată de controlarea căldurii și a luminii într-un mod simplu și eficient, îți sugerăm storurile noastre. Fac magii în dormitor!