Livrare / Returnare

Modalitatea de livrare

Sunpro24 Design Srl organizează livrarea către un birou sau adresă de pe teritoriul Romaniei cu compania de curierat Sameday.

Pretul de livrare

Valoarea specifică a livrării este calculată la plasarea comenzii.

Timpul de livrare

Termenul standard de livrare este de 3-5 zile lucrătoare.

Termenele stabilite depind de programele și volumul de muncă al companiei de curierat.

IMPORTANT: Clientul trebuie să verifice mărfurile în fața unui curier înainte de a le accepta pentru eventuale absențe sau deteriorări ale ambalajului articolelor. În acest caz, clientul ar trebui să prezinte reclamațiile sale curierului, pentru a descrie starea transportului într-o declarație de constatare.

Condiții de returnare

Dacă ați primit un produs greșit sau unul care nu se potrivește cu descrierea, vă rugăm să ne contactați prin e-mail info@sunpro24.ro sau telefonic.

Conform Legii privind protecția consumatorilor, aveți dreptul de a vă retrage dintr-un contract încheiat pe internet sau telefonic în termen de 14 zile de la livrarea bunurilor. Dacă doriți să vă exercitați acest drept, trebuie să ne anunțați decizia dvs. de a vă retrage din contract în termenul de mai sus. Pentru a returna un produs achiziționat, este o condiție obligatorie ca acesta să fie în stare comercială bună, fără a fi utilizat și fără a încălca integritatea ambalajului. Produsul trebuie să corespundă tipului în care a fost primit. Produsele care nu corespund acestor criterii vor fi returnate