Termenii și condițiile generale determină relația dintre Sunpro24 Romania, vizitatorii și utilizatorii magazinului online de la adresa sunpro24.ro

1 Dispoziții generale


(1) Următoarele condiții se aplică tuturor contractelor pe care le încheiați cu noi.


2 Încheierea contractului


(1) Obiectul contractului este vânzarea de bunuri.


(2) Contractul se încheie prin sistemul de cumpărături online după cum urmează:


Bunurile destinate cumpărării sunt plasate în „coșul de cumpărături”. Folosind butonul corespunzător din bara de navigare, puteți apela „coșul de cumpărături” și face modificări acolo în orice moment.


După ce ați apelat pagina „Comandă” și ați introdus condițiile de plată și livrare, toate datele comenzii vor fi afișate din nou pe pagina de examinare a comenzii.


Înainte de a trimite comanda, aveți ocazia să verificați din nou toate informațiile de aici, să le modificați (folosind și funcția „înapoi” a browserului de internet) sau să anulați achiziția.


Prin trimiterea comenzii folosind butonul „comandă”, declarați o acceptare obligatorie din punct de vedere juridic a ofertei, cu care este încheiat contractul.


3 Drepturi de autor și răspundere


(1) Sunteți de acord să nu transmiteți date al căror conținut încalcă drepturile terților (în special drepturile de autor, drepturile de denumire, drepturile asupra mărcilor comerciale) sau încalcă legile existente.


(2) Nu verificăm datele transmise pentru corectitudinea conținutului și, prin urmare, nu ne asumăm responsabilitatea pentru erori.


4 Dreptul de proprietate


(1) Bunurile rămân proprietatea noastră până la achitarea integrală a prețului de achiziție.


5 Garanție


(1) Când primiți expedierea de la curier, înainte de a vă introduce numele și semnătura ca destinatar, asigurați-vă că integritatea coletului. Reclamațiile cauzate de daune ca urmare a transportului și livrării trebuie făcute în momentul primirii expedierii înainte de a le primi prin curier și de a solicita un raport pentru expedierea deteriorată! În caz contrar, www.sunpro24.ro nu este responsabil pentru transporturile deteriorate în timpul transportului!


(2) Toate produsele Sunpro24 Design Srl sunt strict verificate înainte de expediere, dar în cazul în care aveți o problemă, vă rugăm să ne scrieți la info@sunpro24.ro. Ne vom ocupa de solicitările dvs. în timp util și, dacă este necesar, vom aranja expedierea și schimbul. Ne rezervăm dreptul de a solicita fotografii cu privire la problemele raportate sau de a solicita returnarea produsului către inspecție. Acest lucru nu vă afectează drepturile legale.


6 Principalele caracteristici ale mărfurilor


(1) Principalele caracteristici ale bunurilor se regăsesc în oferta respectivă.

(2) Datorită diferitelor setări de culoare ale monitoarelor și afișajelor diferitelor dispozitive (computere, laptopuri, smartphone-uri, tablete etc.) este posibil să existe o diferență între culorile afișate pe site-ul nostru și cele reale.


7 Prețuri și modalitate de plată


(1) Prețurile indicate în ofertele respective, precum și costurile de livrare vor reprezenta prețurile totale, care vor include toate componentele prețului, inclusiv toate taxele aplicabile.

(2) Costurile de livrare nu sunt incluse în prețul de achiziție. Acestea sunt afișate separat în procesul de comandă și trebuie suportate de dvs., cu excepția cazului în care este convenită livrarea gratuită.


(3) Metodele de plată disponibile pentru dvs. sunt afișate sub un buton etichetat corespunzător pe site-ul nostru web sau în oferta respectivă.


(4) Cu excepția cazului în care se specifică altfel pentru metodele individuale de plată, cererile de plată din contractul încheiat vor fi achitate imediat.


8 Condiții de livrare


(1) Condițiile de livrare pot fi găsite pe site-ul nostru web.


(2) Termenii de livrare sunt în termen de 3-5 zile lucrătoare, din ziua expedierii produsului. Pentru comenzile plasate din decontări mai mici, întârzierile sunt posibile datorită faptului că companiile de curierat deservesc aceste decontări de 2-3 ori pe săptămână.


(3) Executarea comenzii poate fi întârziată din oricare dintre următoarele motive:


  • stocurile epuizate ale produsului comandat;

  • plata nereușită de către consumator (nu se aplică rambursării);

  • adresa de livrare sau numărul de telefon greșit sau incomplet pentru contactul cu utilizatorul;

  • sărbătorile legale și weekendurile;

  • metoda de plată nespecificată.

9 Condiții de returnare

  • dacă ați primit un produs greșit sau unul care nu se potrivește cu descrierea, vă rugăm să ne contactați prin e-mail info@sunpro24.ro sau telefonic.

  • conform Legii privind protecția consumatorilor, aveți dreptul de a vă retrage dintr-un contract încheiat pe internet sau telefonic în termen de 14 zile de la livrarea bunurilor. Dacă doriți să vă exercitați acest drept, trebuie să ne anunțați decizia dvs. de a vă retrage din contract în termenul de mai sus. Pentru a returna un produs achiziționat, este o condiție obligatorie ca acesta să fie în stare comercială bună, fără a fi utilizat și fără a încălca integritatea ambalajului. Produsul trebuie să corespundă tipului în care a fost primit. Produsele care nu corespund acestor criterii vor fi returnate