Inchide articolul

Inspirație pentru acasă sau la birou. Sau acum e totuna?

Odată cu pandemia nu mai știi nici tu, ești acasă, dar ești și la muncă, deci parcă nu-ți vine să răspunzi cu: da, sunt acasă, atunci când ești în timpul orelor de muncă. S-a schimbat mult felul în care percepem munca, nu-i așa? Încearcă o discuție despre ceea ce faci faci cu bunicii tăi, asta dacă vrei o provocare personală.  Hm, apropos de provocări, știm că odată cu pandemia a venit și căutarea asta nesfârșită pentru a găsi THE SPOT, locul perfect pentru a lucra acasă. Dintr-odată, nu mai e șeful sau HR-ul de vină pentru locul ăla nașpa de la birou, ci responsabilitatea e în mâinile tale, sau cum spune-un reel pe instagram, with great freedom, comes great responsability. Ei bine, nu spunem că putem să-ți găsim your Sheldon spot, dar vestea bună e că avem câteva idei care o să te ajute să creezi cel mai mișto loc de a munci, chiar la tine acasă. Sau la birou, dacă te-ai întors acolo.

Gata, e timpul să pleci din bucătărie


Pentru că iată, s-au făcut doi ani de zile de când lucrezi de-acasă și ne pare rău că trebuie să fim noi cei care îți spunem, dar masa de bucătărie…nu e birou. Știm, spațiu mic, masa era deja acolo, e cel mai comod etc etc, dar, variante există! Așadar, primul pas pe care trebuie să-l faci este să iei un birou. (nou, second, stejar, pal, sau de ce nu, faci un proiect DIY, este alegerea ta). Ai plecat din bucătărie… UNDE VREI. Serios, fiind în casa ta, poți să pui biroul ăla unde vrei tu.


Dar nu mai bine într-un loc cu lumină?

Gândește-te așa, tu ești cel care decide unde lucrezi de-acasă și foarte important, tu ești cel care decide temperatura din birou. Noi îți sugerăm un colț din living, sau un colț de pe balcon, un loc unde poți să creezi un soi de intimitate a spațiului, dar de unde să lași lumina naturală să pătrundă. Lumina naturală sporește creativitatea, îmbunătățește performanța și ajută la productivitate, dar hey, totul până când îți intră soarele în monitor și se face negru și nu vezi nimic și te enervezi și te iau toate căldurile, hop-gata, stai-așa, am zis că avem soluții și strategii pentru atmosferă zen!

Lumina naturală sporește creativitatea, îmbunătățește performanța și ajută la productivitate

Nu că facem reclamă, dar!


Dar zău că avem exact ce-ți trebuie. Birou – check, loc luminos – check, tot ce îți mai trebuie e puterea să controlezi luminozitatea după bunul și placul tău. Pentru calm, zen, hygge și biniștea biroului tău recomandăm: atmosferă. Mici lucruri care contribuie enorm. Așadar, îți trebuie storurile Mini Tone Vernil, cu care lași lumina să intre, dar să nu-ți ia ochii, fiind rulouri te poți juca cu nivelul de lumină dorit, șiiii partea și mai faină e că acest vernil, această culoare pastelată e menită să aducă un plus de personalitate spațiului.
Cu o floare nu se face primăvară, dar cu siguranță îți face biroul mai frumos


Dar zău că avem exact ce-ți trebuie. Birou – check, loc luminos – check, tot ce îți mai trebuie e puterea să controlezi luminozitatea după bunul și placul tău. Pentru calm, zen, hygge biroului tău recomandăm: atmosferă. Mici lucruri care contribuie enorm. Așadar, îți trebuie storurile Mini Tone Vernil, cu care lași lumina să intre, dar să nu-ți ia ochii, fiind rulouri te poți juca cu nivelul de lumină dorit, șiiii partea și mai faină e că acest vernil, această culoare pastelată e menită să aducă un plus de personalitate spațiului.