Inchide articolul

Ești acasă? Da… adică nu, sunt la birou

Lumina face minuni, iar alegerea celor mai potrivite sisteme de ghidare a luminii pentru a crea atmosfera dorită este specialitatea noastră. Te provocăm și pe tine să-ți dai frâu liber imaginației și să faci din propria casă, o oază de liniște sau un incubator de idei care să te ajute în munca de zi cu zi.

“We shape our homes and then our homes shape us.” 

Lumina de-acasă


În general, cu toții ne dorim case luminoase, ferestre uriașe prin care să pătrundă razele dimineții șau reflexiile de culoarea cognacului la ceas de seară. Dacă ai ocazia să alegi poziționarea încăperilor, atunci o idee buna ar fi ca încăperile cu suprafețele cele mai generoase din casă, de regulă livingul/bucătăria, să fie orientate către nord/sud. Astfel încât lumina naturală să poată pătrunde exact atunci când se simte cel mai plăcut, adică dimineața și în amiezile târzii.


Honey, I’m hooooome!


Știi cum arată un borcan de miere în lumină? Ei bine, starea de bine într-o casă, poate fi comparată cu senzația dulceagă și notele calde de galben, pe care un borcan de miere o are. Acasă este o …stare de spirit. Cum atingem atmosfera care să ni se ducă direct la inimă?

Storurile pot face minuni, nu obturează lumina cu totul, dar o țin în limitele sănătoase.

Lumina din birou


Oricât de plăcută este senzația de lumină când stăm pe fotoliul preferat cu o cafea în mână, citind dintr-o carte de suflet, într-o duminică liniștită, pe-atât de neplăcută este atunci când suntem la muncă și ne intră soarele direct în ecran. Să va spunem că avem soluții? Ar fi prea predictibil, nu-i așa? Avem în schimb idei. Idei sa-ti transformi spațiul de acasă, într-un loc versatil nevoilor tale. Birou acasă? Ei, în acest caz, jaluzelele sau sistemele pentru perdea sunt perfecte alegeri pentru tine.